CZ/SK GRINDOVICE A HARDCORE

Aby ste si nemysleli, že na Gothoome začneme zabúdať na domáce kapely, tak dnes si dáme špeciálne česko-slovenské okienko. Prvá kapela príde z Čiech, príde v skafandroch, príde v skadandroch s hnedými škvrnami… áno, vieme, že je vám už úplne jasné, že ide o fenomén poslednej doby menom GUTALAX. Goregrinderi venujúci sa tráviacim témam získavajú fanúšikov na každom kroku. So svojou šialenou šou sú čím ďalej tým žiadanejší a svoju kolekciu nahrávok tento rok rozšírili o album s „nečakaným“ názvom „Shit Happens!“. Zábava zaručená.

ánrovo a personálne čiastočne spriaznení, no tématicky serióznejší sú naši ďalší hostia, ktorými nie je nik iný, ako ATTACK OF RAGE. Stálica zaručujúca vždy bezchybné živé prevedenie živelného grindcoru, ktorému nechýba energia, chytľavosť, ale hlavne poriadne rýchle pasáže tak, ako to má rád každý grinder. V tom ich ženie dopredu neúnavný Hoyas, ktorý má okrem extrémnej hudby v srdci miesto aj pre tých, ktorí to potrebujú a každý rok ich podporuje prostredníctvom svojho benefičného CELESTIAL HELP FESTu.

Späť do českých končín sa vrátime po dávku nasrdeného hardcoru a tú nám dajú páni, ktorí svoju kapelu pomenovali poeticky NATURAL BORN FUCKERS. Kapela vznikla minulý rok a zahŕňa členov Gutalax, Who Killed Marilyn alebo Never Hope. Ich priamočiare a pekne tvrdé HC má potenciál vytvoriť po pódiom pekný kotol a my dúfame, že sa tak aj stane. GUTALAX, ATTACK OF RAGE a NATURAL BORN FUCKERS na Gothoome 2016!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *