TOTÁLNY MASAKER

Tentokrát to už výjde a CATTLE DECAPITATION proste musia prísť. Nechali nás čakať, ale nie je to na škodu. Medzitým totiž vypilovali svoj osobitý žáner do priam dokonalej formy. Málokto dokáže tak podať technickú deathmetalovú brutalitu, grindovú zbesilosť a pritom byť atmosférickejší než množstvo kapiel, ktoré sa snažia práve o vytvorenie silnej nálady. „The Anthropocene Extinction“ je ich najaktuálnejšou výpoveďou o zhubnom vplyve človeka na seba i svoje okolie a kto už mal možnosť túto americkú štvoricu vidieť vie, že naživo bude podaná s nasadením, aké sa len tak nevidí. CATTLE DECAPITATION nám dorástli do headlinerskej pozície.

V dnešnej várke si popri nich predstavíme ešte dvoch ďalších účinkujúcich. Prvými z nich sú thrashmetalovi Briti DIVINE CHAOS. Ti plnohodnotne debutovali minulý rok (aj keď tomu predchádzalo viac rokov naberania skúseností) a už túto jeseň brázdili Európu s Venom Inc. a Vader. Na svoje si určite prídu fanúšikovia thrashových klasík, ale aj novších thrash/deathových odtieňov.

Na záver nemôžeme zabudnúť na domácu pôdu. Z Bratislavy pricestuje partia venujúca sa čistokrvnému brutálnemu death metalu. MORTALLY INFECTED sa v slovenskom undergrounde pohybujú už dlhší čas, no je to práve posledné obdobie kedy sa dostali do jeho popredia a výsledkom su nielen zaujímavé koncertné destinácie ale aj plnohodnotný debut pod hlavičkou juhokórejského vydavateľstva Show No Mercy records.

CATTLE DECAPITATION, DIVINE CHAOS a MORTALLY INFECTED na GOTHOOME 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *