CZ/SK GOTHOOM !!!

Dnes opäť prinesieme vlnu domácej produkcie, lebo aj o tom je Gothoom. Prenesieme sa na nej aj naprieč žánrami respektíve až prístupom k metalovej hudbe ako takej. Začíname na Morave. MALIGNANT TUMOUR prinesú svoju úspešnú mixtúru grindových koreňov, crustu a extrémneho poňatia valiaceho sa „rock & rollu“, pri ktorom budete cítiť závan Jacka Danielsa, ako keby za vami stál sám Lemmy. Páni budú mať budúci rok za sebou na konte na naše pomery viac ako úctyhodných 25 rokov na scéne a za sebou dlhý vývoj a formovanie do pozície, v ktorej získavajú vynikajúce ohlasy od fanúšikov a ich koncertný kalendár zahŕňa množstvo zahraničných zastávok. Svoje skúsenosti určite pretavia do skvelej šou na našom festivale.

Z Českej republiky, dorazia aj ďalší hostia ANIME TORMENT. Tí sa venujú o niečo komplexnejšiemu poňatiu extrémnej hudby. Ich death metal nesie ako priamočiare, tak náročnejšie znaky a tiež charakteristickú domácu melodiku. Ich najaktuálnejšiu tvár spoznáme z pripravovaného singla, ktorý by sa na svetlo sveta mal dostať vo vianočnom období. Z Litoměříc budú mať dlhú cestu, no prijatie nadšeného publika na Gothoome im určite vleje do žíl poriadnu dávku energie.

Asi najvzdialenejší tradičnému metalovému duchu z dnešnej trojice sú bratislavskí HOLOTROPIC. Tí na naše pódiá opäť prinesú ťažšie uchopiteľný extrémny metal, ktorý sa nedrží práve jednej nálady, pesničkových štruktúr a žánrových mantinelov. Po zmenách v zostave budú tvrdo pracovať na novej nahrávke, ktorá by nasledovala ich minuloročný debut „Permeate“ a určite tak zaznejú aj úplne nové skladby, ktoré pri kapele tohto typu môžu smerovať ozaj kamkoľvek.

MALIGNANT TUMOUR, ANIME TORMENT, HOLOTROPIC – domáca dávka na Gothoome 2016!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *