CZ/SK GOTHOOM 2 !!!!

Dnešní nováčikovia budú opäť z domácej kuchyne, ale nováčikovia sú to rozhodne iba na našej súpiske. SIX DEGREES OF SEPARATION to ťahajú už od roku 1996 a zo svojej doomovejšej podoby sa dopracovali k bohatšiemu, tvrdšiemu a sviežejšiemu metalu. Tak ako teória, z ktorej si páni požičali názov tak aj atmosféra Gothoomu je o úzkom spojení ľudí, v tomto prípade našej metalovej rodiny, no nie len preto bude štvorica spoza rieky Moravy viac ako vhodným oživením jedného z hracích dní.

Ďalšou stálicou, ale tentokrát zo stredu Slovenska a s menším počtom spoločných rokov za sebou sú BRAINSCAN. Tí sú so svojím drsným a chytľavým crossoverom, ale tiež vďaka obrovskému množstvu skúseností vždy zárukou výkonu na plné obrátky a spokojného obecenstva. Ich aktuálne EP „Incompatible (Like An Animal)“ iba ďalej ukazuje, v čom spočíva ich sila. Tešime sa na poriadnu dávku energie.

Do najtvrdších, no stále dosť melodických vôd dnes zájdeme s DESIRE FOR SORROW. Black metal s veľkým priestorom pre jeho melodickú formu nám donesú z Českých Budejovíc. Po vydaní svojho minuloročného debutu „At Dawn of Abysmal Ruination“ sú práve v týchto dňoch opät uprostred procesu nahrávania nových piesní. Budeme so zvedavosťou očakávať, kam sa posunú a čo z nového materiálu započujeme na našom pódiu.

SIX DEGREES OF SEPARATION, BRAINSCAN a DESIRE FOR SORROW na Gothoome 2016!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *