NOVEMBROVÁ BÚRKA NA GOTHOOME

Už je to 10 rokov, čo z prachu slovutných Centinex povstala nová beštia menom DEMONICAL. Teraz, po štyorch albumoch, troch splitkách a jednom, aktuálnom, EP „Black Flesh Redemption“ ich budeme mať, na druhý pokus, u nás na Gothoome. Našlapaný, neľútostný, špinavý, surový, ale aj správne melodický severský death metal najvyššej kvality a nič iné čaká všetkých fanúšikov smrtiaceho kovu na našom festivale.

Z Fínska ku nám zavíta, v štúdiu jednočlenný projekt, na pódiu plnohodnotná kapela, s jednoznačným názvom AUTHOR. Z ich black metalu ide chlad všetkými smermi. Poctivý čierny kov odprezentoval(i) na EP „Kuolevaisen Kirous“, čo jasne naznačí, že texty budú naplnené ich rodnou fínčinou.

Zaujímavý príbeh majú za sebou grécki WOMB OF MAGGOTS. Začali ešte na počiatku tohto tisícročia, aby sa o pár rokov pretransformovali na Inactive Messiah, vo vnútri, ktorých sa vytvorili dve vetvy, pričom z jednej z nich sa opät stála pôvodná kapela, tentokrát už zameraná na precízny brutálny death metal. Tomu nechýbajú rýchle momenty, ale ani atmosféra a temné melódie. V prímorských oblastiach sa ešte zdržíme.

Pre dnešný deň posledný prírastrok do line-upu sú MARTYRIUM z Malty. Pod vedením dámskeho hrdla Vanji Obscure nám prídu nadeliť svoj modernejší a melodickejší black metal.

DEMONICAL, AUTHOR, WOMB OF MAGGOTS a MARTYRIUM na Gothoome 2017

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *