ČIERNE VIANOCE NA GOTHOOME

root

Vianočná nádielka pre náš festival je tu. Začneme ju kapelou s legendárnym statusom po ktorú nemusíme chodiť ani nikam ďaleko. Od našich západných susedov pride spolok, ktorých vplyv na svoju tvorbu spomínajú mnohé svetové kapely a ktorý v budúcom roku oslávi 30. výročie svojej existencie. Samozrejme, nemôže ísť o nikoho iného, ako o ROOT. Pod taktovkou charizmatického frontmana Big Bossa sa kapela na novom albume rozhodla znovu oprášiť rozprávanie príbehu Kärgeräs a dokazujú, že bez ohľadu na to, koľko albumov majú za sebou, dokážu stále priniesť zaujímavý a pútavý materiál. O silnej atmosfére živých vystúpení sa nemusíme ani baviť.

Na chladné severské bojiská nás zavedú fínski WOLFHEART. Ich melodický death metal je masívny, hutný a veľmi často rovnako majestátny ako pohľad na divokého vlka v zasneženej prírode. Nechýbajú ani momenty pripomínajúce domovskú krajinu a výrayné kontrasty medzi melanchóliou a pomerne nekompromisným smrtiacim kovom. Silné melódie a zvuková stena sa budú niesť festivalom a publikum nemá šancu ostať nehybné.

Zo severu späť na blízky západ. Páni z kapely PANYCHIDA vydali tento rok už svoj štvrtý album a zaraďujú sa pomaly al iste k stáliciam českej scény. Ich mix black metalu s pohanskými prvkami a klasickejším melodickým metalom je viac ako príťažlivý a môžeme sa tešiť na jeho silu v živom podaní.

ROOT, WOLFHEART a PANYCHIDA na GOTHOOME 2017!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *