BÚRKA PRICHÁDZA

Aby sa nepovedalo, že vás nezásobujeme dostatočným množstvom kapiel, pridáme dnes rovno 5 ďalších účinkujúcich. Začneme s kapelou legiend českej-slovenskej scény Bruna a Pegasa. Áno, sú to HYPNOS, ktorým v tomto roku vychádza nový album „The Whitecrow“. Ich charakteristicky zafarbený death metal nám predvedú určite pri nových skladbách, ale nebudú chýbať ani klasické hity.

Trocha dlhšiu cestu k nám budú merať nórski djabli z NORDJEVEL. Ich hudba je nekompromisná, no majestátna zároveň, ich debutový album nesúci meno kapely ponúka ako blackovú temnotu tak špecifickú severskú atmosféru.

Všetkých fanúšikov latexu potešíme portugalskými zvrhlíkmi GRUNT. Personálne intenzívne prepojení s Holocausto Cannibal, hudobne na pomedzí goregrindu a death metalu s náklonnosťou mierne to celé okoreniť elektronickými prvkami. Texty, vizuál a vystupovanie samozrejme v súlade s celkovým zameraním.

Samozrejme sa neobídeme aj bez ďalších slovenských zástupcov. EMPYRION dorazia z Nitry a všetko rozsekajú svojím precíznym technickým black/deathom, kde neľudské rýchlosti striedajú vynkajúco vystavané melódie.

A potom to všetko zapijeme s ďalšími našimi koňmi z ACHSAR. Tí zase prinesú svoju folkom podfarbenú melodickú víziu extrémnych metalových žánrov.

HYPNOS, NORDJEVEL, GRUNT, EMPYRION a ACHSAR na Gothoome 2017!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *