HEADLINER OZNÁMENÝ

Tak, a je to tu, uzatvárame súpisku tohtoročného festivalu. Posledným z kategórie headlienrov budú jedni z kráľov švédskeho death metalu UNLEASHED. Ako tí, ktorú ho spoluvytvorili a zároveň do neho medzi prvými zapojili prvky škandinávskej histórie a mytológie, majú na neho patent. Dokázali to už na dvanástich dlhohrajúcich nahrávkach, na ktorých prešli jasným zvukovým vývojom, no charakteristický zmysel pre výpravnosť, valivosť a údernosť im ostal. Pod vedením Johnnyho Hedlunda prinesú svoj smrtiaci kov aj na Gothoom.

Z Maďarska dorazí modernejšia, technickejšia a extrémnejšia forma death metalu od ANGERSEED. S Eugenom Ryabchenkom za bicími sa rútia ako neúprosná mašina a takto devastačne určite zapôsobia aj na našich pódiách.

Z domácich končín to zavŕšime dvoma rovnako nadupanými kapelami. Z našej stajne vybehnú pred fanúšikov ABORT TO BE BORN, ktorí sa skvele uviedli svojím debutom „Misanformic“. Ich technický death s výraznými podladenými riffmi a mizantropickou atmosférou bude vyčnievať.

No a silne česko-slovenský death metal, priamočiary, nekompromisný so sklonom k americkej brutalite prinesú z Uherského Ostrohu CRANIAL CARNAGE. Tým završujeme našu dnešnú výživnú záverečnú dávku kapiel, ktoré podporia tú najtvrdšiu stránku nášho festivalu.

UNLEASHED, ANGERSEED, ABORT TO BEBORN a CRANIAL CARNAGE na GOTHOOME 2017!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *