ČIERNA JESEŇ V GOTHOME

ctulu

Tak, najlacnejšia várka lístkov je fuč. Sme radi, že si prvé oznámené kapely našli takúto odozvu. Veríme, že ani ďalšie nebudú zaostávať. Dnes sa prejdeme Európou z juhu až na sever. Do súpisky zaraďujeme aténskych mystikov zo SEPTICFLESH, ktorí prinesú novú show k vynikajúcemu čerstvému albumu „Codex Omega“ a s ňou symfonický a úderný death metal s nezameniteľnou atmosférou.

Silnou atmosférou prekypuje aj nárez od nemeckých MAAT. Tí prepadli kombinovaniu smrtiaceho kovu s orientálnou melodikou.

Poriadna staroškolská surovosť, gitary ako motorová píla a hudba drviaca všetko pred sebou ako nekompromisný valec. To sú švédski ENTRAILS, kapela, ktorá síce vznikla v roku 1990, no svoj prvý album vydala až v roku 2010. Na dobré sa oplatí počkať

Na záver by mali zbystriť pozornosť fanúšikovia temnoty a H.P. Lovecrafta. Prídu aj ďalší nemeckí zástupcovia, maskovaní blackmetalisti z CTULU. Tí do čiernej masy prilievajú aj death a thrashmetalové prvky.

Z rôznych kútov Európy k nám pricestujú rôzne odtiene kvalitného extrémneho metalu. SEPTICFLESH, MAAT, ENTRAILS A CTULU na Gothoome 2018!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *