NOVEMBER NA GOTHOOME

exodus

EXODUS, TORTHARRY JUST BEFORE DAWN, DEMENTOR
Dnes to budú same osvedčené mená, niekedy zabrúsime až priam k legendárnemu statusu. Ten je určite platný v prípade amerických thrasherov EXODUS. Jedna z prvých kapiel žánru, ktorá nikdy neuhla zo svojho nekompromisného ostrého thrashu. Momentálne opät na čele so Stevom „Zetrom“ Souzom a bez akéhokoľvek náznaku opotrebenia.

A iba o pár rokov kratšie existujúca a do súčasnosti mimoriadne aktívna a vychytená banda dorazí aj spoza rieky Moravy. TORTHARRY nám predvedú, čo je to neľútostný, surový death metal v modernom zaodení.

JUST BEFORE DAWN asi ťažko zaradiť k legendám, no predsa s nimi majú niečo spoločné. Projekt ex-gitaristu Amon Amarth Andersa Biazziho je svojský tým, že na nahrávkach sa nachádza množstvo hostí z (najmä) old schoolovej severskej I svetovej scény a tak sa medzi spolupracovníkmi mihli Rick Rozz, či Dave Ingram. Hudobne sa môžeme tešiť na drvivú a špinavú starú školu.

Domáci zástupcovia taktiež nebudú žiadni nováčikovia. Tridsiate výročie s nami oslávia DEMENTOR, kapela, ktorá v deväťdesiatych rokoch poháňala slovenskú deathmetalovú scénu a patrí k našim najznámejším spolkom aj za hranicami republiky.

EXODUS, JUST BEFORE DAWN, TORTHARRY a DEMENTOR na Gothoome 2018!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *