ZIMA SA BLÍŽI AJ NA GOTHOOM

soothayer

DIVINE CHAOS, SHODAN, SOOTHSAYER, DEADFREIGHT OF SOUL
Dnešná okružná cesta po Európe nás zavedie nielen do rôznych krajín, ale aj do veľmi odlišných končín nášho milovaného extrémneho metalu. Vojensky naladení DIVINE CHAOS sú britskou reklamou na pocitvo thrashujúci melodický death metal s podporou Jamesa Stewarta (Vader) za bicími. Páni nás už raz navštívili ešte na Ostrom Grúni. Dúfame, že sa im opätovná návšteva na novom mieste bude páčiť minimálne rovnako.

SHODAN sú naši severní susedia a je to v ich hudbe aj patrične cítiť. Temný a rôznorodý death metal, ktorý je nekompromisný, premyslený a chytľavý zároveň a nesie pečať viacerých poľských veličín ale i potrebný punc originality vďaka, na death metal, pomerne atypickej atmosfére a svojskému vokálu.

Oproti tejto pomerne technickej partii predstavujú írski SOOTHSAYER úplný opak. Pomalé a tiahle kompozície korunované nevyčisteným a prirodzeným zvukom, no i veľkým citom pre atmosféru a melódie.

Späť do tempa nás vrátia DEADFREIGHT OF SOUL z jedného najstarších nemeckých miest, Ausgburgu. Ich (death) metal je postavený na výrazných riffoch, groove a jasných piesňach bez veľkého špekulovania a príkras. Ako stvorený na poriadnu koncertnú zábavu.

DIVINE CHAOS, SHODAN, SOOTHSAYER a DEADFREIGHT OF SOUL na Gothoome 2018!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *