BRUTÁLNY ÚTOK Z VÝCHODU

perversity

Nezabúdame ani na deathmetalistov. Tentokrát im prinesieme nádielku z východu. Ako inak, z východu Slovenska, ale zájdeme aj do vzdialenejších krajov za slovensko-ukrajinskými hranicami. Až z Bieloruska si to k nám namieria POSTHUMOUS BLASPHEMER. Stálica z Minsku prinesie svoj nekompromisný brutálny a technický death metal plný klepačiek, vokálnych smrští, gitarových vychytávok ale bez toho aby sa zabudlo na korenie v podobe melodických sól a vyhrávok.

Poďme sa približovať bližšie miestu konania festivalu a v Prešove na nás nečaká nikto iný ako PERVERSITY s ich temným a špinavým death metalom. Ich zatiaľ posledným zásekom je vynikajúce EP „Infamy Divine“, ktoré vyšlo minulý rok, no my dúfame, že si pre nás do leta prichystajú aj niečo úplne nové. Ak nie, nevadí, ich katalóg okrem spomenutého EP obsahuje štyri ďalšie dlhohrajúce albumy takže je rozhodne z čoho vyberať.

Ešte o pár kilometrov bližšie vyzdvihneme ďalších zástupcov temných extrémov a to konkrétne v minulosti death/blackových, teraz už skôr deathmetalových INFER. Ich posledný počin je aktuálnejši, splitko so SEPSIS, ktoré im vyšlo u amerických Metallic Media tento rok. Na ňom ukazujú, že sa aj ďalej formujú do precíznej blasfemicko-deathmeatlovej mašiny, ktorá sa nezastaví pred ničím a je viac ako presvedčivá aj v momentoch kedy sa jej riffy ťahajú ako roztopená smola, aj keď sa rútia vpred v devastačných rýchlostiach.

POSTHUMOUS BLASPHEMER, PERVERSITY a INFER na Gothoome 2016!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *